Spørgsmål og svar

I dette afsnit kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om driften af vores online butik, leverings- og betalingsbetingelser samt om de lægemidler, som vi sælger.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for flere oplysninger om vores produkter i vores onlinebutik, skal du blot sende os en e-mail.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan kan jeg afgive en ordre?

Når du har valgt produktet, bliver du sendt videre til indkøbskurven. Klik derefter på "Checkout"-knappen, og du vil blive sendt videre til den SSL-sikre bestillingsformular. Når du har udfyldt din e-mailadresse, skal du udfylde din leveringsadresse. På det sidste trin skal du angive leveringsmetode og betalingsmetode og klikke på knappen "Gennemfør bestilling". Herefter vil din ordre blive behandlet af supporttjenesten.

Hvad sker der efter at have afgivet en ordre?

Din ordre vil nu blive behandlet. Når vi har modtaget betalingen, vil ordren blive afhentet og sendt til dig inden for 24 timer.Du vil modtage tre e-mails vedrørende din ordre:

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Vi accepterer Mastercard, Visa, Carte Bleue, American Express og bankoverførsler. Efter modtagelse af betalingen vil din ordre blive afsendt inden for 24 timer. Vær opmærksom på, at pengeoverførselsprocessen varer ca. 3 dage. Hvis du betaler for din ordre med et kreditkort, vil den blive afsendt samme dag.

Hvad er omkostningerne og leveringsbetingelserne?

Online-recepten er inkluderet i prisen. Hvis din bestilling er bekræftet, vil den blive sendt inden for 24 timer. Leveringsdatoen afhænger af din placering og leverandørens placering samt af rettidig modtagelse af betalingen. Vi arbejder hårdt for at levere din ordre direkte til din dør inden for 4-12 hverdage, afhængigt af leveringsmetoden.

Vi behandler ikke ordrer i weekender. Hvis du afgiver en bestilling efter kl. 15.00 fredag, behandler apoteket den først mandag.

Hvad er annulleringsperioden for en ordre?

Du kan annullere din ordre inden afsendelse ved at skrive et brev til os og angive "Please cancel" og dit ordrenummer i emnelinjen. Vi kan ikke annullere ordren, efter at den er blevet leveret.

Hvad er jeres sikkerheds- og privatlivspolitik?

Beskyttelse af dine personlige oplysninger er uden undtagelse vores højeste prioritet. Vores online bestillingsformular understøtter det nyeste og mest sikre 256-bit SSL (Secure Sockets Layer)-kodningssystem. Alle personlige data samt kreditkortoplysninger overføres med den største omhu og sikkerhed. Vores system anvender også beskyttelse mod kreditkortsvindel. The persons who use fraudulent credit cards will be immediately referred to the relevant authorities.

Hvad er reglerne for at sende meddelelser via e-mail?

Ofte modtager kunderne ikke bekræftelsesmails eller nyhedsbreve. Det sker som regel, fordi din e-mail-post blokerer dem. Nedenfor er anført 2 alternative løsninger til at løse dette problem. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte vores supportservice.

Derved kan du løse problemet med indgående e-mails:

  1. Tjek venligst spam-mappen. Hvis du finder vores e-mails der, bedes du overføre dem til den sædvanlige indgående mappe.
  2. Hvis du har en anden e-mailadresse, bedes du kontakte vores supportteam på e-mail. Desuden kan du også kontakte vores supportpersonale via telefon.

Hvad kan man forvente af en online-konsultation?

Ærligt talt kan vores konsulenter ikke erstatte et besøg hos lægen. Ikke desto mindre kan supporttjenesten beskrive et bestemt lægemiddels egenskaber for kunden. Derudover kan du altid diskutere bestillingsprocessen og andre ukendte spørgsmål, så du kan holde dig informeret.

Er det lovligt at sælge håndkøbsmedicin på internettet?

Vores apoteker har officiel tilladelse til at sende medicin til alle lande i verden og samarbejder med officielt godkendte farmaceuter, som yder professionel farmaceutisk bistand. Alle lægemidler købes kun hos legitime lægemiddelgrossister, så du kan være sikker på, at du får de samme lægemidler, som du ville bestille på et apotek.

Hvad er forskellen mellem original og generisk medicin?

I modsætning til producenter af originale lægemidler bærer producenterne af generiske lægemidler ikke omkostningerne til forskning, udvikling, test og reklame. Efter udløbet af patentet på det originale lægemiddel kan andre virksomheder begynde at producere disse lægemidler uden store udgifter, idet de kun har erhvervet en kemisk formel. Dette resulterer i produkter af højeste kvalitet til en rimelig pris!

Hvorfor er generiske lægemidler billigere end de originale?

De er billigere på grund af patentsystemet. Efter indførelsen er de fleste lægemidler under statslig beskyttelse i op til 17 år. I denne periode har andre iværksættere ikke ret til at distribuere denne medicin, hvilket gør det muligt for denne medicin kun at blive solgt af den udviklende virksomhed for at dække omkostningerne ved udviklingen af medicinen. Når patentet udløber, kan en lægemiddelvirksomhed indgive en ansøgning til Food and Drug Administration om distribution af den generiske version af medicinen. Da der ikke er behov for investeringsomkostninger, kan andre iværksættere tilbyde medicinen 50-80 % billigere end prisen på de originale lægemidler.

Må jeg sende min medicin tilbage til dig?

Nej. I henhold til føderal lov kan vi ikke tage medicin, der er solgt på lægeordination, tilbage. Hvis pakken er beskadiget eller slet ikke er leveret, sender vi ordren igen på vores regning eller refunderer tabet.

Hvordan kan jeg få en gratis bonus for gentagne ordrer?

Igennem online apotekets nyhedsbrev giver vi regelmæssigt særlige tilbud til vores kunder. Kom til os oftere og bliv mere informeret!

Hvad er kvaliteten af generiske lægemidler?

Sammenlignet med det originale produkt betragtes de som "terapeutisk ækvivalente" lægemidler. Generika skal indeholde både det samme antal kemikalier, samt detektere hastigheden af absorptionen af aktive stoffer i blodcirkulationen. Nogle gange kan den generiske version af lægemidlet have en anden farve eller form end det originale lægemiddel. Disse forskelle har ingen indflydelse på virkningen af lægemidlets virkning og skyldes kun kommercielle eller patentmæssige og juridiske årsager.